Breaking News:

Lirik Lagu Lintang Sewengi - Denny Caknan x Ndarboy Genk, Trending di YouTube

Trending No 8 Di Yourube,inilah lirik lagu Lintang Sewengi yang dinyanyikan oleh Denny Caknan x Ndarboy Genk.

Penulis: Tribun Jogja | Editor: Joko Widiyarso
sumber
denny caknan x ndarboy genk 

TRIBUNJOGJA.COM - Lagu Lintang Swengi yang dinyanyikan oleh Deny Caknan x Ndarboy Genk saat ini menduduki #8 Trending YouTube.

Video musik tersebut diunggah di kanal YouTube DC. PRODUCTION pada 1 Agustus 2021 dan mendapatkan 1,2 juta viewers dalam waktu 3 hari.

Berikut ini lirik lagu Lintang Sewengi - Denny Caknan x Ndarboy Genk:

yen ono salah neng uripku

kulo nyuwun pangapuramu

aku sih pengen lanjut

senajan wis kebacut

tak akoni aku sing luput

udan udanno sing gedi

klintirno eluhku iki

gowono mili, ojo mbok go bali

salahku sing wingi uwis tak getuni

bubar ora tak baleni

remok redam ati iki

koyo ngene wong kelangan

rasane ora karuan

mergo salah dalan

lintang sewengi, cukup sewengi iki

rabakal tak nduweni, mung ngeridu ati

tresno mung sak kedep moto

kowe teko amung dadi godo

gebyar netramu, mung pandelengan semu

ngluluhke atiku, ninggal tatu jeru

aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae

bubar ora tak baleni, remok redam ati iki

koyo ngene wong kelangan, rasane ora karuan

mergo salah dalan

lintang sewengi, cukup sewengi iki

rabakal tak nduweni, mung ngeridu ati

tresno mung sak kedep moto

kowe teko amung dadi godo

gebyar netramu, mung pandelengan semu

ngluluhke atiku, ninggal tatu jeru

aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae

aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae

( Mg Tribun Jogja - Reni Setianingrum )

Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved